logo

Video's over STV

Folders STV

Veelbekeken en effectief

Nieuws, informatie of de door u georganiseerde activiteiten worden op een rustige, overzichtelijke manier binnen de programmering in ons 'Nieuwsvenster' kenbaar gemaakt, in uw eigen huisstijl. Het is een effectieve manier om met uw bewoners te communiceren!

Uw informatie wordt getoond op alle aangesloten schermen. U kunt zelfs berichten plaatsen bij meerdere locaties tegelijk. Via de STV webportal kunt u mededelingen of foto’s eenvoudig uploaden, plannen en beheren. Snel en gebruiksvriendelijk!

Loeki de Leeuw

Grotere attentiewaarde rondom uw in-huis-informatie wordt gerealiseerd door een vrolijke, vertrouwde bekende: Loeki de Leeuw! De associatie van Loeki met ‘het nieuws komt eraan’ is voor uw in-huis-nieuws een fantastische aanvulling. Ieder informatieblokje begint en eindigt met een grapje van Loeki de Leeuw. Nieuws waar je blij van wordt. Met dank aan Geesink Studios voor het mogelijk maken van deze extra glimlach!

Activiteitennieuws

Het STV dagprogramma bevat ieder heel uur een 'NieuwsVenster' waarin wij uw in-huis-berichten kunnen weergeven. Denkt u bijvoorbeeld aan het publiceren van:

Foto’s over uw activiteiten

Daarnaast kunnen foto’s van gedane activiteiten in het dagprogramma worden opgenomen. Bezoekers krijgen een indruk van wat er wordt georganiseerd en worden zo op een prettige manier betrokken bij het reilen en zeilen van de zorginstelling. Denk aan:

In-huis-dienstverlening aan bod

Uw in-huis- of aan-huis-dienstverleners, zoals de huiskapper, de SRV wagen, de bibliotheekbus, het restaurant, pendeldiensten of andere aanbieders kunt u eveneens ruimte geven op het systeem om informatie te verstrekken aan de bewoners. Het is tevens mogelijk om als zorgorganisatie overkoepelend informatie of nieuws te verspreiden. Handig wanneer u wilt informeren over groepsbrede initiatieven. 

Kortom, met STV heeft u een plezierig dagprogramma met de herkenbare uitstraling van uw locatie.

Zo fijn dat er nu een
manier is om bewoners te bereiken die veel tijd in hun kamer doorbrengen.
(Activiteitenbegeleider)