logo

Video's over STV

Folders STV

STV, volop in beweging

Wij houden u graag op de hoogte via  onze Nieuwsbrief, Facebook en Instagram. Op deze webpagina vindt u het laatste nieuws. Eerdere berichten vindt u in ons Archief.


Onze nieuwe adviseur: dementiedominee Tim van Iersel

nTim-van-Iersel_dementiedominee-STVVerheugd laten wij u weten dat de dementiedominee Tim van Iersel vanaf heden verbonden is aan onze stichting als adviseur. Samen met hem gaan we de komende tijd belevingsgerichte activiteiten ontwikkelen voor in de huiskamer van verpleeghuizen.

Ds. Tim van Iersel werkt als geestelijk verzorger en ethicus in verpleeghuizen van Woonzorgcentra Haaglanden in Den Haag, waar voornamelijk ouderen met dementie wonen. Ook geeft de dominee regelmatig trainingen op het gebied van zingeving en ethiek en begeleidt hij vrijwilligers en mantelzorgers. 

Met zijn inzet voor onze stichting hoopt hij mensen met dementie troost en inspiratie te bieden. “Dementie heeft grote impact. Mensen met dementie vinden dan nogal eens houvast in hun religieuze beleving. Dag in, dag uit zie ik in mijn werkzaamheden in verpleeghuizen hoeveel steun die religieuze beleving geeft. Ik wens iedere persoon met dementie die beleving toe: op maat, interactief en kleinschalig. Daarom steun ik van harte de mooie initiatieven van Stichting STV GeheugenVenster op dit gebied!”

Datum: 21 januari 2019

Ik kijk iedere dag naar STV en geniet enorm van de muziek.
(Bewoonster)