Geheugenvenster.nl respecteert uw privacy

Wij gebruiken cookies om de gebruikersvriendelijkheid te verbeteren en statistieken bij te houden. Meer info

 
Gemakkelijk eigen bestanden invoegen
webportal uploaden

Informatie voor abonnees

Heeft u een Seniorentelevisie-abonnement? Dan bieden wij u de mogelijkheid om alle bewoners op de eigen kamer te informeren over uw activiteiten. Via de STV webportal kunt u mededelingen of foto's eenvoudig in het systeem uploaden, plannen en beheren. Snel en gebruiksvriendelijk! 

Als overkoepelende zorgorganisatie kunt u, indien gewenst, eveneens nieuws delen met bewoners van meerdere locaties tegelijk.

Heeft een STV Interactief-abonnement voor de huiskamer? Dan kunt u eenvoudig eigen foto's en filmpjes vertonen via de STV mediaspeler. Inloggen kan met de aan u verstrekte accountgegevens.

 

STV webportal

Via de STV webportal kunt u eenvoudig foto's en filmpjes uploaden, plannen en beheren op uw eigen STV-systeem óf de STV mediaspeler. Uw materiaal wordt getoond als onderdeel van het muziek- en beeldaanbod, uitsluitend binnen uw eigen locatie of in de betreffende huiskamer.

Login voor abonnees

 

Toegang digitaal Activiteiten handboek 

Abonnees hebben tevens toegang tot een digitaal handboek via de eigen (afdelings)tablet. Dit handboek bevat ondersteunende informatie bij de kant-en-klaar voorbereide activiteiten, maandelijkse inspiratie, tijdsbeeld weetjes, gespreksvragen, zintuigprikkelende en praktische tips voor de (jongere) medewerker.

Login voor abonnees - handboek

 

Uw inloggegevens vergeten? Mail naar: helpdesk@geheugenvenster.nl

 
 

69

Samen maken we het verschil, bedankt!