geheugenvenster
dagtelevisie activiteiten abonnementen contact
 
home
dagtelevisie
activiteiten
abonnementen
contact
inspiratie
kennisbank
over ons
nieuws
helpdesk
login
abonnementen

dagtv abonnement

meer leef- én werkplezier in de huiskamer dankzij:

wolk zorgondersteunend TV-aanbod, dag en nacht
wolk ruim 900 kant-en-klare activiteiten ('Alz-flix')
wolk zeer eenvoudig in gebruik, ook voor bezoek

wat zijn de abonnementsvormen?

GeheugenVenster biedt twee soorten dagtv abonnementen:

  • locatie-abonnement: naar alle TV's binnen de zorglocatie, op basis van offerte
  • huiskamer-abonnement: per mediaspeler (TV), vanaf € 787,- per jaar (ex. BTW), meer mediaspelers op basis van offerte

Om het dagtv 24-uursprogramma en het activiteitenaanbod goed te kunnen te ontvangen, is internet nodig. Dit kan via het Wifi-netwerk of vaste kabelaansluiting. Dit stemmen wij bij de voorbereiding rechtstreeks af met I&A, ICT of uw netwerkbeheerder.

ik wil een offerte aanvragen

🏠 locatie-abonnement: dagtv naar alle kamers

Via het interne kabelTV netwerk wordt dagtv binnenhuis verspreid naar álle aansluitingen. Dit kan via een aan te leveren stream of een te plaatsen in-huis-systeem binnen de zorglocatie. Bij beide aanleveropties is het mogelijk om dagtv te integreren in het interne TV-aanbod op een vast kanaalnummer (zoals 'hotelTV').

Afhankelijk van de gewenste aanlevermethode betaal je een leasebijdrage voor de benodigde apparatuur en eenmalige installatiekosten: offerte op basis van inventarisatie op locatie.

optioneel: dagtv integratie van uw locatienieuws

Voor het verwerken van jullie activiteitenplanning en het integreren van deze berichten in de dagelijkse programmering berekenen wij een supplement. Wil je hiervan gebruik maken? Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

vraag een offerte aan

📺 huiskamer-abonnement: per mediaspeler (TV)

Bij een huiskamer-abonnement ontvang je het aangepaste TV-aanbod met 24-uurs ondersteuning én het complete activiteitenpakket op 1 TV. Vaak is dit de TV in de gezamenlijke huiskamer, een (TV-)scherm of beamer in een activiteitenruimte of naar specifieke wens van de familie bij de bewoner op de eigen kamer.

Het totale aanbod wordt ontvangen via de dagtv mediaspeler die wij voor jullie aansluiten op de betreffende televisie. Voor goede ontvangst en weergave is internet nodig, via Wifi of kabel. Dit wordt afgestemd met uw ICT of netwerkbeheerder.

De abonnementskosten zijn afhankelijk van het aantal huiskamers of dagtv mediaspelers per locatie. Wij maken hiervoor graag een offerte op maat.

inclusief: installatie, workshop bij ingebruikname, onbeperkt toegang tot uitgewerkte handboek en maandelijkse AB-kalender, begeleiding en updates. Voor nieuw ontwikkelde contentpakketten worden geen extra kosten in rekening gebracht. Gedurende het jaar kun je bovendien kosteloos een extra workshop aanvragen voor nieuwe medewerkers.

ik wil een offerte aanvragen

moet ik zelf nog iets doen?

Nadat de apparatuur is aangesloten, gaat de ontvangst van het dagtv programma helemaal vanzelf, net zoals een regulier TV-kanaal. Je dient alleen even af te stemmen op het juiste kanaal op de TV.

🏠 Maken jullie gebruik van dagtv op alle TV's binnen uw locatie? Dan kunnen alle bewoners genieten van dagelijks wisselend programma-aanbod op de eigen TV. Voor updates en aanvullingen hoef je niets te doen. Maken jullie gebruik van het dagtv Nieuwsvenster? Dan vragen we alleen om de activiteitenkalenders aan te leveren. Wij verwerken die in de 24-uursprogrammering voor de locatie. Na het aanleveren heb je hier geen omkijken meer naar. Gemak dient de mens!

📺 Gebruikt u dagtv o.a. voor activiteiten in de huiskamer: dan ontvang je het dagtv activiteiten aanbod via de HDMI-aansluiting van de televisie. Je kunt het 24-uursprogramma voor activiteiten onderbreken met de afstandsbediening. Nieuwe programma’s en activiteiten worden automatisch toegevoegd. Je hoeft hiervoor niets extra’s te doen of te betalen.

Wat je wel kunt doen? Vooral zorgeloos genieten.

voorbereiding voor ingebruikname

wat zeggen anderen over dagtv?

Juist in een tijd dat zorgbudgetten onderhevig zijn aan bezuinigingen en je vaak als zorgaanbieder niet weet hoe je activiteiten moet bieden, is dagtv een welkome aanvulling.

sectormanager zorg

Het leven van onze bewoners en aanleunbewoners is veranderd sinds de ingebruikname van 'TV van toen'. Er wordt genoten van oude beelden en er komen allerlei herinneringen boven en deze worden gedeeld aan de koffietafel.

medewerker welzijn

Ik geef vijf sterren aan de dagtv mediaspeler. Wat een heerlijke uitvinding. Het biedt een ontspannen en ongedwongen sfeer in de huiskamer. Ook de familie kan samen met hun naaste een keuze maken. Het is een mooi alternatief als je weinig budget hebt. We zijn er heel erg blij mee!

activiteitenbegeleider Quarijn

dagtv is een prachtig zintuiglijk middel om in te zetten voor een betere leefomgeving. Het zorgt continue voor positieve prikkels waardoor bewoners rustiger, actiever en tevredener zijn. Het zijn van die geluksmomentjes die het creëert. Ook verzorgenden ervaren minder stress en kunnen hierdoor meer tijd aan de bewoners besteden.

adviesbureau New Thinking na onderzoek bij Stichting Cordaan

dagtv kan helpend zijn bij het aanbieden van structuur in het dagritme via materiaal passend bij dagelijkse handelingen, zoals eten en drinken.

gespecialiseerd medewerker welzijn Amaliazorg