Geheugenvenster.nl respecteert uw privacy

Wij gebruiken cookies om de gebruikersvriendelijkheid te verbeteren en statistieken bij te houden. Meer info

 
Olga brengt verpleeghuis in beweging: Stoelgym oefeningen in de STV-box!

Olga brengt verpleeghuis in beweging: Stoelgym oefeningen in de STV-box!

Dankzij de samenwerking met Omroep MAX en Olga Commandeur kunnen we bewoners én medewerkers in verpleeghuizen nog meer gezondheid stimulerende oefeningen aanbieden in de huiskamer.

Vanaf vandaag beschikbaar via de STV mediabox: beweegoefeningen op de stoel! Zo kunnen mensen die aan de stoel gebonden zijn of niet zo lang kunnen staan met eenvoudige oefeningen zitten toch aan hun gezondheid werken. 

 Olga-beweging-GeheugenVenster3 Olga-beweging-GeheugenVenster2 Olga-beweging-GeheugenVenster4

Normaliter worden de oefeningen van Nederland in Beweging die dagelijks op TV te zien zijn door bewoners in verpleeghuizen als te snel ervaren. Deze speciale serie beweegoefeningen is echter uitstekend geschikt! 

Iedereen kan meedoen!

Olga Commandeur wordt tijdens deze stoeloefeningen geassisteerd door Diana de Gier (MBVO docente). De stoeloefeningen op muziek worden door Olga uitgelegd en voorgedaan, Diana brengt de eenvoudige variant. Zo kunnen alle bewoners heerlijk actief zittend meebewegen op muziek.

Misschien kent een aantal van jullie de oefengroep in de programma's. Deze bestaat merendeels uit oude bekenden van de tv uitzendingen van Nederland in Beweging!.

De oefeningen worden in de gezamenlijke huiskamer aangeboden via de STV mediabox. Je vindt het aanbod onder Bewegen, selecteer dan 'Stoelgym Olga'. 

Wij wensen iedereen heel veel beweegplezier!

 

69

Samen maken we het verschil, bedankt!