Geheugenvenster.nl respecteert uw privacy

Wij gebruiken cookies om de gebruikersvriendelijkheid te verbeteren en statistieken bij te houden. Meer info

 
Music, Peace & Love: Woodstock herleeft bij STV, exact 50 jaar na dato!

Music, Peace & Love: Woodstock herleeft bij STV, exact 50 jaar na dato!

Woodstock, de start van een nieuwe beweging met vrede en liefde als drijfveer. In plaats van de verwachtte 50.000 bezoekers trokken er meer dan 400.000 mensen naar het festivalterrein van de melkveehouder in Bethel, New York!

Ondanks de enorme drukte werden het drie bijzondere en voor velen geestverruimende dagen vol liefde en harmonie, met muziek als verbindende factor. De meest populaire bands uit de jaren ‘60 traden op, zoals The Grateful Dead, Creedence Clearwater Revival, Janis Joplin, The Who, Jefferson Airplane en de legendarische gitarist Jimi Hendrix. Richie Havens verzorgde de openingsact. De stemming zat er zo in, dat zijn repertoire opraakte en ter plekke - al improviserend - de hit ‘Freedom’ werd geboren.

Woodstock-optreden1-podium   Woodstock-car2   Woodstock-publiek8

Op donderdag 15 augustus 2019, exact 50 jaar na dato, blikken we terug via twee ‘Woodstock’ muziekspecials met memorabele hits van bekende Woodstock-artiesten. Een mix van muzikale klassiekers wordt in het dagprogramma vertoond vanaf:

11.25 – 12.00 uur   en   15.25 – 16.00 uur

Bovendien kunt u genieten van foto’s ter herinnering aan het festival. Deze foto’s zijn op deze dag als themacollectie gepland onder de diverse nostalgische muzieknummers. Voor de liefhebbers! Om lekker te genieten en herinneringen op te halen aan de flowerpowertijd. Go with the flow! Lekker meebewegen mag, uiteraard!

Wij wensen u met elkaar veel kijk- en luisterplezier!

 

69

Samen maken we het verschil, bedankt!