Geheugenvenster.nl respecteert uw privacy

Wij gebruiken cookies om de gebruikersvriendelijkheid te verbeteren en statistieken bij te houden. Meer info

 
Iets voor jou? Bijbaantje voor student (±12 uur p.m.)

Iets voor jou? Bijbaantje voor student (±12 uur p.m.)

Zou jij met jouw werk een positieve bijdrage willen leveren aan de maatschappij? Dan is nu je kans om te kijken hoe het is om bij een innovatieve non-profit te werken, op het Mediapark!

Stichting STV Geheugenvenster maakt een muziek- en beeldprogramma voor mensen (met dementie) in verpleeghuizen. Zorglocaties door heel Nederland kijken naar ons SeniorenTV-kanaal of gebruiken content via ons on-demand platform STV Interactief voor o.a. activiteiten.

Ons programma bestaat uit diverse beelden van vroeger, natuurbeelden, (oude) videoclips en nog veel meer! Ook produceren wij dementievriendelijke programma’s en ontwikkelen wij nieuwe formats die in de zorg gebruikt worden.

Functieomschrijving

Het grootste deel van je taken zal bestaan uit het verwerken van de kabelkrant informatie van verpleeghuizen. Deze worden daarna geïntegreerd in het STV-kanaal bij die zorglocatie. De werkzaamheden zullen voornamelijk in de laatste 2 weken van elke maand plaatsvinden. Werken op zaterdag is in overleg ook mogelijk.

We zoeken iemand met goede kennis van de Nederlandse taal en vaardig is met Adobe Photoshop. Je hebt oog voor detail en kan vlot en netjes werken. Wij bieden een bijbaantje voor 12 uur per maand aan met een nettoloon van € 7,50 per uur.

Iets voor jou? 

Neem contact op via: inhuis@geheugenvenster.nl of bel: 020 - 416 05 03. We kijken uit naar je reactie en hopelijk tot snel!

 

69

Samen maken we het verschil, bedankt!