Geheugenvenster.nl respecteert uw privacy

Wij gebruiken cookies om de gebruikersvriendelijkheid te verbeteren en statistieken bij te houden. Meer info

 
Activiteitenkalenders worden door ons verwerkt!
in-huis-info verwerken
In de eigen huisstijl
in huis 1

Uw eigen locatienieuws

Het SeniorenTV in-huis-kanaal bevat de mogelijkheid om ieder heel uur locatiegebonden informatie weer te geven via het 'NieuwsVenster' *). Denk bijvoorbeeld aan het publiceren van:

  • interne mededelingen over het dienstenaanbod
  • nieuwtjes (bijvoorbeeld over "de nieuwe duofiets”)
  • informatie over activiteiten of Verenigingsleven

Nieuws en informatie over georganiseerde activiteiten worden op een rustige, overzichtelijke manier binnen de programmering in ons 'Nieuwsvenster' kenbaar gemaakt, in de huisstijl van de locatie danwel zorgorganisatie. Het is een effectieve manier om met alle bewoners te communiceren!

*) Het SeniorenTV-kanaal voor ziekenhuizen bevat geen locatie- of activiteitennieuws. De focus gedurende kortverblijf of herstelzorg ligt hierbij vooral op plezierige afleiding en dagstructuur ondersteuning, rekening houdend met de aangepaste prikkelverwerking van mensen met dementie.

Meer betrokken bij de woonomgeving

De activiteitenkalender wordt maandelijks door ons verwerkt en geïntegreerd in het dagprogramma. Dit wordt geheel verzorgd zonder extra inspanning van zorgmedewerkers, behalve dan het toesturen van het maandelijkse activiteitenoverzicht. Berichten met in-huis-informatie bereiken ieder uur de bewoner, ook op de eigen kamer. Regelmatige herinnering heeft verhoging van deelname tot gevolg. Bewoners, en ook bezoekende familieleden, worden zo op een aangename manier meer bij de leefomgeving betrokken.

Informatie over het activiteitenaanbod of in-huis diensten worden getoond op alle aangesloten schermen binnen de zorglocatie. Je kunt zelfs berichten plaatsen bij meerdere locaties tegelijk. Via de STV webportal zijn mededelingen maar ook eigen foto’s eenvoudig te uploaden, te plannen en te beheren. Snel en gebruiksvriendelijk!

Loeki de Leeuw

Grotere attentiewaarde rondom uw in-huis-informatie wordt gerealiseerd door een vrolijke, vertrouwde bekende: Loeki de Leeuw! De associatie van Loeki met ‘het nieuws komt eraan’ is voor uw in-huis-nieuws een fantastische aanvulling. Ieder informatieblokje begint en eindigt met een grapje van Loeki de Leeuw. Nieuws waar je blij van wordt. Met dank aan Geesink Studios voor het mogelijk maken van deze extra glimlach!

Daarnaast kunnen foto’s van gedane activiteiten in het dagprogramma worden opgenomen.

In-huis-dienstverlening aan bod

Uw in-huis- of aan-huis-dienstverleners, zoals de huiskapper, de SRV wagen, de bibliotheekbus, het restaurant, pendeldiensten of andere aanbieders kunt u eveneens ruimte geven op het systeem om informatie te verstrekken aan de bewoners. Het is tevens mogelijk om als zorgorganisatie overkoepelend informatie of nieuws te verspreiden. Handig wanneer u wilt informeren over groepsbrede initiatieven. 

Kortom, met SeniorenTV heeft u een plezierig dagprogramma met de herkenbare uitstraling van uw locatie. De integratie van uw in-huis activiteiten en dienstverlening wordt tegen meerprijs geheel voor u verzorgd. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor uw locatie. 

 
 
Samen maken we het verschil, bedankt!