Geheugenvenster.nl respecteert uw privacy

Wij gebruiken cookies om de gebruikersvriendelijkheid te verbeteren en statistieken bij te houden. Meer info

 
Help je mee?
Doneren

Jouw steun helpt!

Wil je iets betekenen voor bewoners (met dementie) in verpleeghuizen en een steuntje in de rug bieden aan zorgmedewerkers? Vind je het belangrijk dat activiteiten mogelijk blijven, ook in deze tijd? Dankzij jouw bijdrage kunnen we dit realiseren. Elk bedrag is van harte welkom. Want voor deze bewoners in verpleeghuizen bereiken we plezier, waardering en geluksmomenten alleen samen.

Als bedrijf of particuliere donateur kun je helpen door het sponsoren van:

1. een abonnement met 24-uurs dagritme ondersteuning en Activiteiten:

  • voor een zorglocatie die graag de STV mediaspeler voor de bewoners wil inzetten, maar geen welzijnsbudget heeft (wat zullen ze blij zijn!)
  • ter ondersteuning van een zorglocatie naar keuze, bijvoorbeeld bij jou in de buurt

2. het maken van speciale programma’s t.b.v. welzijnsgerichte activiteiten, waarbij rekening wordt gehouden met aangepast prikkelverwerking van ouderen (met dementie) in de het verpleeghuis:

  • beweegprogramma’s
  • muzikale activiteiten
  • gespreksstof en gezellig onderling contact
  • ontspanning
  • kunst en cultuur
  • spiritualiteit, zingeving en levensbeschouwing

Je kunt al helpen met een bedrag vanaf € 25,-. Met jouw donatie draag je bij aan de inkoop van beelden en muziek t.b.v. dagritme ondersteuning, het aanbrengen van ondertiteling, het samenstellen danwel geschikt maken van belevingsgericht materiaal tot het realiseren van complete beweeg- of activiteitenprogramma’s, het inhuren van cameramensen, editors en productieruimtes, en alles wat daar tussen zit. Help mee! Samen bereiken we meer dan alleen.

Laat hier je gegevens achter om te laten weten hoe jij je bijdrage graag besteed ziet. Want ook nieuwe ideëen zijn altijd welkom. Bellen mag natuurlijk ook: 020-416 05 03. Graag zelfs. Tot horens!

Doneer

Kies hieronder een van de opties om een donatie te doen:

 
 

69

Samen maken we het verschil, bedankt!