logo

Video's over STV

Folders STV

Gebruiksvriendelijk

STV GeheugenVenster biedt u de mogelijkheid om alle bewoners op de eigen kamer te informeren over uw activiteiten. Via de STV webportal kunt u mededelingen of foto's eenvoudig uploaden, plannen en beheren. Snel en gebruiksvriendelijk! 

Als overkoepelende zorgorganisatie kunt u, indien gewenst, eveneens nieuws delen met bewoners van meerdere locaties tegelijk.

Binnen uw locatie wordt een persoon verantwoordelijk voor het publiceren van de locatiegebonden content op het systeem. Het is wel mogelijk om door meerdere personen afbeeldingen in de portalomgeving te plaatsen.

De huismeester van Cordaan-locatie De Boeg was als testpersoon betrokken bij de ontwikkeling en ingebruikname van de STV webportal. Bekijk het filmpje:

Voor u verzorgd

Indien gewenst verzorgen wij voor u de verwerking van uw activiteitenprogramma, uiteraard in uw huisstijl. Zo profiteert u - en uw bewoners - van een actueel dagprogramma zonder rekening te hoeven houden met vakantieperiodes van medewerkers of de inzet van vrijwilligers. U bent verzekerd van continuiteit.

Alle activiteiten worden nu op de televisie getoond en hierdoor wordt iedereen regelmatig herinnerd aan wat er te doen is.
(Hoofd Activiteitenbegeleiding)