Samenwerkingspartners
Samenwerking

Samen maken we het verschil!

Soms is er prachtig (nostalgisch) beeldmateriaal geproduceerd door derden, welke wij mogen gebruiken voor het ontwikkelen van nieuwe dementievriendelijke programma's. Wij zijn ontzettend blij met de samenwerking met deze gepassioneerde filmmakers, die met ons verschil willen maken in de dagelijkse zorg voor mensen met dementie.

Ook geïntereseerd in samenwerking? Neem gerust contact met ons op!

 
Switch2Move

Switch2Move

Pilotproject met ritmische dansoefeningen speciaal ontwikkeld voor mensen met dementie. Dankzij onze samenwerking kan Switch2Move het SIM oefenprogramma nu rechtstreeks aanbieden aan eindgebruikers in verpleeghuizen. Dans, goed voor lichaam en geest!
CliniClowns

CliniClowns

CliniClowns heeft een serie komische video’s ontwikkeld om plezier en afleiding te geven aan kinderen tijdens hun ziekteproces, zodat ze naast live ook op een andere manier kunnen genieten van de clowns. Samen zijn we nu een pilotproject gestart om te kijken of deze video’s ook ouderen in het verpleeghuis plezier kunnen bezorgen.
EMS Films

EMS Films

De producent van 'De Nieuwe Wildernis' en 'De Wilde Stad' werkt mee aan een pilot met beelden waarbij je, zittend op een bankje, als het ware zelf deel uitmaakt van alles wat er om je heen gebeurt.
Eva Gans

Eva Gans

Unieke filmpjes door illustrator en activiteitenbegeleider Eva Gans voor geluksmomentjes in de huiskamer.
KLOS visustraining

KLOS visustraining

Veel ouderen met dementie krijgen last van slechter zicht. Goed dus om het zien van contrasten en vormen te blijven stimuleren via speciaal beeldmateriaal.
 
Samen maken we het verschil, bedankt!