logo

Video's over STV

Folders STV

Hoe ontvangt u STV Interactief?

Het GeheugenVenster dagprogramma kunt u in de gezamenlijke huiskamer ontvangen via de STV Themabox welke aangesloten wordt op de digitale televisie (HDMI) en op internet. Voor een goede ontvangst adviseren we een vaste internetverbinding. Ontvangst van het muziek- en beeldprogramma via Wifi is afhankelijk van de Wifi-capaciteit en raden wij om kwaliteitsredenen af.

De STV Themabox wordt via HDMI aangesloten op de televisie. Deze is plug-and-play, hetgeen betekent wanneer de Themabox aan staat automatisch het door ons geplande dagprogramma wordt afgespeeld, afgestemd op het moment van de dag. Indien u in de huiskamer Activiteiten on-demand wilt starten, kan dit via de afstandsbediening die bij de STV Themabox wordt geleverd. 

Heeft u niet de beschikking over de afstandsbediening? Geen nood! Via de gebruiksvriendelijke STVi Bedieningsapp lukt dit ook. Deze STVi Bedieningsapp is te downloaden via de Google Play Store of Apple Store. In overleg met de zorgorganisatie verlenen wij u toegang tot de betreffende STV Themabox. Via de STVi Bedieningsapp kunt u tevens eigen foto's en filmpjes toevoegen en via uw telefoon uploaden naar de STV Themabox in de betreffende huiskamer(s).

Het is bovendien mogelijk om via uw computer in te loggen in de STV webportal en op deze wijze uw foto's en filmpjes te uploaden. Deze kunt u vervolgens eenvoudig starten en pauzeren met de STVi Bedieningsapp.

Een STV Interactief abonnement voor de gezamenlijke huiskamer wordt afgesloten via de zorginstelling.

Voor mensen met dementie is het ontzettend belangrijk om oude herinneringen op te halen, dus het is een feest van herkenning als STV opstaat.
(Activiteitenbegeleidster PG-afdeling)