Geheugenvenster.nl respecteert uw privacy

Wij gebruiken cookies om de gebruikersvriendelijkheid te verbeteren en statistieken bij te houden. Meer info

 
5 mei Bevrijdingsdag special: 'We'll meet again!' met Suitcase Suzy!

5 mei Bevrijdingsdag special: 'We'll meet again!' met Suitcase Suzy!

De 75-jarige viering van de bevrijding wordt niet gevierd op de manier waarop we het ons hadden voorgesteld. Toch vinden wij het belangrijk om er bij stil te staan en ook de bewoners in het verpleeghuis hebben hier wellicht behoefte aan. Muziek is natuurlijk een krachtige manier om samen herinneringen op te halen en dus hebben wij een speciale collectie van zorgartiest Suitcase Suzy op de STV mediabox geplaatst.

Suzanne Menheere, oftewel Suitcase Suzy, is een van de artiesten die meedoet aan onze Zorgartiest-actie en een huiskameroptreden heeft ingestuurd zodat bewoners toch kunnen blijven genieten nu de deuren zijn gesloten. De zorgartiesten zijn natuurlijk hard geraakt door de corona-crisis en we willen hen met de actie toch even in de welverdiende spotlights te zetten.

Suzanne-Menheere_zorgartiest1 Suzanne-Menheere_zorgartiest2 Suzanne-Menheere_zorgartiest3

Tijdens deze bijzondere Bevrijdingsdag-special neemt Suzy je – geheel in stijl – mee op een ‘Sentimental Journey’ met liedjes van The Andrew Sisters, Doris Day en Marlene Dietrich. Ze brengt swingende muziek met veel nummers uit de jaren ‘40-’45. Ook het wereldberoemde 'We'll Meet Again', van Vera Lynn mag natuurlijk niet ontbreken.

Wij wensen iedereen ondanks alles toch een mooie Bevrijdingsdag en we hopen dat deze liedjes voor ontspanning en fijne momenten zorgen bij de bewoners.

Met dank aan: Dennis Vloedmans en Sugarcoated

 
Samen maken we het verschil, bedankt!