Geheugenvenster.nl respecteert uw privacy

Wij gebruiken cookies om de gebruikersvriendelijkheid te verbeteren en statistieken bij te houden. Meer info

 
Extra aandacht voor Gouden Dagen activiteiten in het verpleeghuis

Extra aandacht voor Gouden Dagen activiteiten in het verpleeghuis

Uit recent onderzoek blijkt dat 50% van onze ouderen eenzaam is en dat heeft geen goede invloed op de gezondheid. Stichting Gouden Dagen organiseert in samenwerking met wel 2400 zorginstellingen ‘Gouden Activiteiten’ in het hele land om eenzaamheid onder ouderen te verminderen.

Ook wij werken sinds kort samen met deze bijzondere stichting. De komende tijd zullen wij in het in-huis-kanaal Seniorentelevisie deze mooie sociale Gouden Activiteiten binnen de betreffende zorginstelling extra onder aandacht brengen door speciaal vormgegeven berichtgeving. Gewoon om deze hartverwarmende activiteiten van organisatie extra in het zonnetje te zetten!

Gouden-Dagen_Wens_koeien Gouden-Dagen-kaarten Gouden-Dagen-biljart Gouden-Dagen-wandelen

Gouden Dagen zet zich in voor de kwaliteit van leven van ouderen. Als je minder mobiel bent, je gezondheid slechter wordt en je verliest mensen om je heen, dan is de kans groot dat je je eenzaam voelt. Gouden Dagen doet hier wat aan door het mogelijk maken van meer welzijnsactiviteiten die gericht zijn op ontmoeting en sociaal contact. Voor de ouderen in zorginstellingen, maar met name ook voor de ouderen uit de wijk. 

Wil je je aansluiten als zorgorganisatie of meer weten? Kijk op de website van Gouden Dagen.

 

69

Samen maken we het verschil, bedankt!