Geheugenvenster.nl respecteert uw privacy

Wij gebruiken cookies om de gebruikersvriendelijkheid te verbeteren en statistieken bij te houden. Meer info

 
Mogen wij aan jullie voorstellen... Vincent Sanders

Mogen wij aan jullie voorstellen... Vincent Sanders

Vincent gaat met ingang van vandaag bij ons aan de slag als account manager! Het kan dus goed zijn dat je hem aan de lijn krijgt of dat hij binnenkort bij je langskomt voor een presentatie. Benieuwd naar wie hij is? We stellen hem graag aan je voor.

Vincent: "Ik heb een grote passie voor gezond, gelukkig en evenwichtig leven. Ik ben ervan overtuigd dat deze waarden in ieder mensenleven centraal horen te staan. Ongeacht leeftijd of achtergrond. Volgens mij zijn gezondheid en geluksgevoel onlosmakelijk met elkaar verbonden en sterk afhankelijk van dagelijkse keuzes, levensstijl en omgeving. 

Levenskwaliteit, geluksgevoel en Tai Chi Chi-Kung

Mijn visie is dat ieder mens gezond en gelukkig kan zijn van de eerste tot de laatste ademhaling. Daarom ben ik enorm enthousiast om bij Stichting GeheugenVenster aan de slag te gaan. De focus op verbetering van levenskwaliteit, opwekken van geluksmomenten en alle mensen weer mens laten voelen, is precies wat ik ook belangrijk vindt. Door samen te werken geloof ik dat wij dit stap voor stap zullen realiseren.

Vincent_Sanders_Geheugenvenster_Tai-Chi04 Vincent_Sanders_Geheugenvenster_Tai-Chi03 Vincent_Sanders_Geheugenvenster_Tai-Chi06 Vincent_Sanders_Geheugenvenster_Tai-Chi05 

Zelf beoefen ik dagelijks Tai Chi & Chi-Kung en geef lessen/workshops in Nederland, Engeland en Spanje. In 2017 schreef ik samen met Helen Feron een boek; “Timeless Sparks” over mijn 3 jaar durende avontuur als Tai Chi-docent bij 25 verschillende zorginstellingen en verpleeghuizen in Engeland. Met een achtergrond in communicatie en ervaring als verkoopadviseur zie ik de enorme toegevoegde waarde van het GeheugenVenster voor iedere bewoner van Nederlandse zorginstellingen. Namelijk een tastbaar, interactief, kwalitatief en betaalbaar medium om geluksmomenten voor ouderen schaalbaar en toegankelijk te maken op dagelijkse basis. Zo wordt verbeterde gezondheid en geluk laagdrempelig en toegankelijk voor alle zorgbehoevenden."

Wij zijn ontzettend blij dat Vincent bij ons gaat starten. En die Tai Chi-lessen, die zien we ook wel zitten!

 
Samen maken we het verschil, bedankt!