Geheugenvenster.nl respecteert uw privacy

Wij gebruiken cookies om de gebruikersvriendelijkheid te verbeteren en statistieken bij te houden. Meer info

 
Vacature: Zelfstandige verkoopadviseur voor diverse regio's

Vacature: Zelfstandige verkoopadviseur voor diverse regio's

Wij zoeken per direct:

Zelfstandige verkoopadviseur(s) voor diverse regio's in Nederland

Heb je zin om als zelfstandige een gewaardeerde bijdrage te leveren aan een fijnere beleving van de dag van mensen in verpleeglocaties? Wil je zorgmedewerkers een tool geven waarmee zij zelf ook ondersteuning en plezier ervaren bij het uitvoeren van hun dagelijkse werkzaamheden? Help dan met ons mee om het verschil te maken!

Samen met deskundigen uit de dementiezorg en zorglocaties hebben wij een dementievriendelijk muziek- en beeldprogramma ontwikkeld, afgestemd op de prikkelverwerking en de belevingsmogelijkheden van mensen met dementie. Het aanbod is gericht op activeren, herinneren, beleven en het samen doen van activiteiten. Het abonnementsgeld wordt besteed aan het verkrijgen en verwerken van geschikt muziek- en beeldmateriaal én voor het ontwikkelen van nieuwe vormen van (audio)visuele ondersteuning afgestemd op de behoefte en het dagritme in de zorg. Dit doen we met een klein enthousiast team in eigen huis. Wij werken op non-profit basis.

Zorglocaties kunnen zich abonneren op:

Seniorentelevisie (STV): voor de gehele zorglocatie waarbij het 24/7 programma wordt verspreid naar alle kamers (op dezelfde manier zoals dat bij hotelTV gaat). Het dagritme ondersteunende STV-kanaal bevat naast muziek en beelden vanaf de jaren 50 ook eigen locatienieuws. Dit wordt door ons verwerkt en geïntegreerd.

STV Interactief (STV-i): speciaal voor de gezamenlijke huiskamer (kleinschalig wonen). Via de STV Themabox, een TV-box, ontvangt men via internet 24/7 enerzijds het STV-kanaal (zonder locatienieuws) en anderzijds een gevarieerd on-demand aanbod (een soort “mini-netflix” gericht op het samendoen van activiteiten). Dit aanbod bestaat uit o.a. Meezingliedjes, Beweegoefeningen, Reminiscentie-programma’s en speciale beeldprogramma’s ter afleiding bij onrust of agitatie.

Wat wij van jou verwachten

Je benadert zorglocaties in je eigen regio. Dit kunnen grote zorggroepen zijn, maar ook locaties voor kleinschalig wonen, dagbesteding of zorgvilla’s. Je genereert je eigen leads en gaat ook aan de slag met de leads uit jouw regio die wij binnen krijgen.

Ervaring in de zorgsector of met welzijnsgerichte activiteiten is een pré!

Wat je van ons mag verwachten

Vergoedingen bedragen een percentage van de abonnementsprijs op basis van een afgesloten jaarcontract en lopen gedurende de gehele abonnementsperiode. 

Na het aanbrengen van de nieuwe abonnee wordt de technische installatie en de voorbereiding tot oplevering door ons verzorgd. De ingebruikname van de STV Themabox gaat gepaard met een voorlichtende presentatie voor medewerkers en andere betrokkenen. Wie dit verzorgt, stemmen we onderling met elkaar af.

Interesse?

Kom dan kennismaken met ons kleine team en onze producten op de plek waar het volledige aanbod wordt samengesteld en geproduceerd, in de bruisende omgeving van het Mediapark in Hilversum. Stuur je CV en motivatie naar Ingrid van der Horst, via ingrid.vanderhorst@geheugenvenster.nl en dan maken we graag een afspraak.

 
Samen maken we het verschil, bedankt!