Geheugenvenster.nl respecteert uw privacy

Wij gebruiken cookies om de gebruikersvriendelijkheid te verbeteren en statistieken bij te houden. Meer info

 
Onze nieuwe adviseur: dementiedominee Tim van Iersel

Onze nieuwe adviseur: dementiedominee Tim van Iersel

Verheugd laten wij u weten dat de dementiedominee Tim van Iersel vanaf heden verbonden is aan onze stichting als adviseur. Samen met hem gaan we de komende tijd belevingsgerichte activiteiten ontwikkelen voor in de huiskamer van verpleeghuizen.

Ds. Tim van Iersel werkt als geestelijk verzorger en ethicus in verpleeghuizen van Woonzorgcentra Haaglanden in Den Haag, waar voornamelijk ouderen met dementie wonen. Ook geeft de dominee regelmatig trainingen op het gebied van zingeving en ethiek en begeleidt hij vrijwilligers en mantelzorgers.

Met zijn inzet voor onze stichting hoopt hij mensen met dementie troost en inspiratie te bieden. “Dementie heeft grote impact. Mensen met dementie vinden dan nogal eens houvast in hun religieuze beleving. Dag in, dag uit zie ik in mijn werkzaamheden in verpleeghuizen hoeveel steun die religieuze beleving geeft. Ik wens iedere persoon met dementie die beleving toe: op maat, interactief en kleinschalig. Daarom steun ik van harte de mooie initiatieven van Stichting STV GeheugenVenster op dit gebied!”

Tim heeft een paar ZIN-volle tips voor de huiskamer-viering waar iedereen wat aan heeft:

 
Samen maken we het verschil, bedankt!