geheugenvenster
dagtelevisie activiteiten abonnementen contact
 
home
dagtelevisie
activiteiten
abonnementen
contact
inspiratie
kennisbank
over ons
nieuws
helpdesk
login
Onze nieuwe adviseur: dementiedominee Tim van Iersel

Onze nieuwe adviseur: dementiedominee Tim van Iersel

Verheugd laten wij u weten dat de dementiedominee Tim van Iersel vanaf heden aan ons is verbonden als adviseur. Samen met hem gaan we de komende tijd belevingsgerichte activiteiten ontwikkelen voor in de huiskamer van verpleeghuizen.

Ds. Tim van Iersel werkt als geestelijk verzorger en ethicus in verpleeghuizen van Woonzorgcentra Haaglanden in Den Haag, waar voornamelijk ouderen met dementie wonen. Ook geeft de dominee regelmatig trainingen op het gebied van zingeving en ethiek en begeleidt hij vrijwilligers en mantelzorgers.

Met zijn inzet hoopt hij mensen met dementie in meer zorglocaties troost en inspiratie te bieden. “Dementie heeft grote impact. Mensen met dementie vinden dan nogal eens houvast in hun religieuze beleving. Dag in, dag uit zie ik in mijn werkzaamheden in verpleeghuizen hoeveel steun die religieuze beleving geeft. Ik wens iedere persoon met dementie die beleving toe: op maat, interactief en kleinschalig. Daarom steun ik van harte de mooie initiatieven van GeheugenVenster op dit gebied!”

Tim heeft een paar ZIN-volle tips voor de huiskamer-viering waar iedereen wat aan heeft:

Terug