Geheugenvenster.nl respecteert uw privacy

Wij gebruiken cookies om de gebruikersvriendelijkheid te verbeteren en statistieken bij te houden. Meer info

 
STV sluit zich aan bij Active Ageing Nederland

STV sluit zich aan bij Active Ageing Nederland

Sinds deze maand zijn wij lid van Active Ageing Nederland. Active Ageing Nederland is hét platform in Nederland voor professionals die zich bezighouden met gezond en zelfstandig oud worden.

Peter Smit, directeur van Active Ageing Nederland: “Active Ageing Nederland wil het leven van senioren aangenamer maken, zodat zij gezond en zelfstandig oud(er) kunnen worden. Dit doen we onder meer met projecten als Domotica op Maat en Verduurzaming Zorginstellingen die we samen met enkele partners van ons platform gelanceerd hebben. Maar ook door een online en offline een kennis- en ontmoetingsplatform aan te bieden aan professionals die zich op senioren richten. Bijvoorbeeld via onze website www.activeageing.nl en onze nieuwsbrief die meer dan 4.000 professionals bereikt of het Nationaal Congres Active Ageing waar honderden bezoekers op afkomen.

Samenwerking is daarbij een sleutelbegrip, en daarom zijn we ook zo blij dat Stichting STV Geheugenvenster nu lid is van ons platform. Samen met hen en alle andere, inmiddels al bijna 60, partners kunnen we echt een verschil maken voor senioren in ons land. In ons netwerk zitten veel zorginstellingen en verpleeghuizen voor wie seniorentelevisie of dementietelevisie een zeer waardevolle bijdrage kan leveren aan het verbeteren van de levenskwaliteit van hun cliënten!”

Meer informatie vindt u op www.activeageing.nl.

 
Samen maken we het verschil, bedankt!