Geheugenvenster.nl respecteert uw privacy

Wij gebruiken cookies om de gebruikersvriendelijkheid te verbeteren en statistieken bij te houden. Meer info

 
Wij zoeken per direct een zelfstandige Accountmanager (Zuid-Holland)

Wij zoeken per direct een zelfstandige Accountmanager (Zuid-Holland)

Heb je hart voor de zorg en zoek je werk dat jou en anderen elke dag inspireert en ertoe doet? Wil je werken in een klein bevlogen team, invloed hebben op de productontwikkeling en de vrijheid om je uren flexibel in te delen? Dan is dit de baan die je zoekt! 

STV GeheugenVenster draagt met haar dementievriendelijke 24-uursprogamma en huiskamer activiteitenaanbod bij aan een zinvolle daginvulling en goede kwaliteit van leven van bewoners (met dementie). Wij focussen daarbij op gezonde en positieve ondersteuning en stemmen af op wat er nog wél kan.

Wij zoeken per direct voor regio Zuid-Holland een zelfstandige:

Accountmanager (16 uur per week)

Samen met specialisten en ervaringsdeskundigen uit de dementiezorg hebben we een dementievriendelijk 24-uurs SeniorenTV-kanaal én een passend startklaar on-demand aanbod ontwikkeld voor gezamenlijke activiteiten. Het zeer uitgebreide programma-aanbod is afgestemd op de prikkelverwerking en de belevingsmogelijkheden van mensen met dementie. Bovendien leert de medewerker via dit zeer gevarieerde programma-aanbod en daaruit voortvloeiende ervaringsverhalen de bewoner steeds beter kennen. En dat helpt weer om goed te kunnen anticiperen ten gunste van de persoonlijke zorg voor en welzijn van de bewoner.

GeheugenVenster-Kaailanden tai chi1 2Amaliazorg-interactie  CliniClowns-kijken_Kaailanden_GeheugenVenster2

Verpleeg- en verzorgingshuizen, ziekenhuizen, kleinschalig wonen afdelingen en zorgvilla’s in heel Nederland kunnen zich op het op maat samengestelde STV-aanbod abonneren. Er zijn verschillende abonnementsvormen. Het abonnementsgeld wordt vooral besteed aan het verkrijgen en verwerken van geschikt muziek- en beeldmateriaal. Een steeds groter deel van het (audio)visuele aanbod wordt door ons zelf ontwikkeld, omdat wat voor de bewoners nodig is (nog) niet bestaat. Daarbij zijn we innovatief en gaan we geen uitdaging uit de weg. Binnen ons kleine enthousiaste team kan iedereen ideeën voor programma's en activiteiten aandragen welke wij dan in huis ontwikkelen en produceren.

keuze_STV Interactief  kijkje-achter-de-schermen  STVi handboek-tablet_08-2022 

Wat verwachten wij van jou

Je benadert zorglocaties in je eigen regio en begeleidt bij de installatie, implementatie en borging van de diverse STV abonnementsvormen. Je geeft trainingen op locatie aan medewerkers en onderhoudt met hen regelmatig contact. Je weet hoe je een TV en een tablet moet bedienen en bent geïnteresseerd in digitale producten. Je houdt van aanpakken en hebt aandacht voor de medemens. Je bent onze ogen en oren en denkt mee. Ervaring in de zorgsector of met welzijnsgerichte activiteiten is een pré!

Wat je van ons mag verwachten

Je ontvangt een basisvergoeding per maand, reiskostenvergoeding op basis van gereden kilometers en commissie per afgesloten jaarcontract.

Interesse?

Zoek je leuk en afwisselend werk waarbij je als zelfstandige ook nog eens een positieve bijdrage levert aan het welzijn van bewoners én werkplezier van medewerkers in de (dementie)zorg? Stuur je CV en motivatie naar Ingrid van der Horst via ingrid.vanderhorst@geheugenvenster.nl en dan maken we graag een afspraak. Tot binnenkort?

 

69

Samen maken we het verschil, bedankt!