Geheugenvenster.nl respecteert uw privacy

Wij gebruiken cookies om de gebruikersvriendelijkheid te verbeteren en statistieken bij te houden. Meer info

 
Hart voor de zorg? Verbeter direct welzijn en werkplezier, word Vriend!

Hart voor de zorg? Verbeter direct welzijn en werkplezier, word Vriend!

Wil jij ook een zinvolle en plezierige bijdrage leveren aan de levenskwaliteit van bewoners in verpleeghuizen? Draag jij de zorgmedewerker een warm hart toe en wil je het werk enigszins helpen verlichten, zowel welzijn als werkplezier vergroten?

Word (bedrijfs)vriend en creëer fijne geluksmomentjes voor mensen in het verpleeghuis! Vanaf nu kun je via onze website ook een donatie doen, waarbij je écht verschil maakt, elke dag. Want met jouw gift help je met de inkoop, verwerking of ontwikkeling van speciale en broodnodige zintuigprikkelende programma’s zodat we met elkaar gezellige en persoonlijke activiteiten mogelijk kunnen blijven maken. Kijk maar eens op deze pagina, waarin organisaties vertellen op welke manier ze geholpen zouden willen worden.

sponsoring-fotocollage

Hoe werkt het?

  1. Ga naar onze pagina 'Ik wil helpen'
  2. Maak een keuze voor welke vorm van ondersteuning jij de donatie wilt doen?
  3. Scan de QR-code en vul de gegevens in.
  4. Enorm bedankt ❤️  We gaan meteen iemand blij maken!

Wil je iets speciaals laten maken voor een zorglocatie, bewoner of heb je foto- of videomateriaal welke we mogen gebruiken? Laat het ons weten. Want, samen bereiken we meer. 

Hartverwarmend wat een donatie doet!

Donatie-Backenhagen

Naar aanleiding van onze eerste oproep om verpleeghuisbewoners en zorgmedewerkers te helpen, ontvingen we een prachtige en zeer welkome donatie van Werksaambeter. Het bedrijf helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer aan een baan en ontzorgt bedrijven bij het vinden en begeleiden van deze (her)instromers, tot wederzijds genoegen. Dankzij hun bijdrage hebben we de bewoners en medewerkers van locatie Backenhagen in Hengelo kunnen helpen aan een STV Interactief-abonnement waardoor zij nu in de gezamenlijke huiskamer dagelijks gebruik kunnen maken van het STV 24-uursprogramma en het activiteitenaanbod.

Susan Schonewille, welzijnscoach bij Carintreggeland: "Wij hebben een beperkt budget maar dankzij de sponsorbijdrage is het toch gelukt. De bewoners worden niet meer overprikkeld door reguliere uitzendingen op tv, maar ontspannen met STV!" Dat is toch geweldig! Werksaambeter (of zullen we daaraan toevoegen 'Leefsaambeter'?), enorm bedankt!

Weet je trouwens dat wanneer je bedrijfsvriend wordt, je ook een plaatsje krijgt op onze website? Kijk maar eens wie allemaal bijdragen aan een betere kwaliteit van leven van bewoners in het verpleeghuis. Je bent van harte welkom! Want alleen met elkaar maken we elke dag het verschil!

 
Samen maken we het verschil, bedankt!