Help je mee?
Doneren

Jouw steun helpt!

Wil je iets betekenen voor bewoners (met dementie) in verpleeghuizen en een steuntje in de rug bieden aan zorgmedewerkers? Vind je het belangrijk dat activiteiten mogelijk blijven, ook in deze tijd? Dankzij jouw donatie kunnen we dit realiseren. Elk bedrag is van harte welkom. Want voor deze bewoners in verpleeghuizen bereiken we plezier, waardering en geluksmomenten alleen samen.

Als bedrijf of particuliere donateur kun je helpen door het sponsoren van:

1. een 24/7 abonnement met Activiteiten (vanaf € 59,- p.m.) voor:

  • een zorglocatie die graag de STV-box wil inzetten, maar geen welzijnsbudget heeft (wat zullen ze blij zijn!)
  • een zorglocatie naar je keuze, bijvoorbeeld bij jou in de buurt

2. het maken van speciale programma’s t.b.v. welzijnsgerichte activiteiten, waarbij rekening wordt gehouden met aangepast prikkelverwerking van ouderen (met dementie) in de het verpleeghuis:

  • beweegprogramma’s
  • belevingsgerichte activiteiten
  • gespreksstof en gezellig onderling contact
  • ontspanning
  • het inspirerende project Levenskunst in samenwerking met Arjanne Holsappel (link volgt)

Er zijn al sponsorpakketten vanaf € 50,-. Met jouw donatie draag je bij aan de inkoop van beelden en muziek t.b.v. dagritme ondersteuning, het aanbrengen van ondertiteling, het samenstellen danwel geschikt maken van belevingsgericht materiaal tot het realiseren van complete beweeg- of activiteitenprogramma’s, het inhuren van cameramensen, editors en productieruimtes, en alles wat daar tussen zit. Help mee! Samen bereiken we meer dan alleen.

Laat hier je gegevens achter. We nemen graag contact met je op om te kijken hoe jij je bijdrage besteed ziet. Bellen mag natuurlijk ook: 020-416 05 03. Graag zelfs. Tot horens!

 
 
Samen maken we het verschil, bedankt!