logo

Video's over STV

Folders STV

Locatie abonnement Seniorentelevisie

Een abonnement op het Seniorentelevisie dagprogramma voor een gehele zorglocatie* bestaat uit twee onderdelen:

De installatiekosten (eenmalig) zijn afhankelijk van de infrastructuur op locatie. Omdat de situatie bij iedere zorglocatie verschillend is, zijn er diverse mogelijkheden om de bewoner op de kamer te bereiken. Offerte na inventarisatie.

Huiskamer abonnement STV Interactief

Een abonnement op het 24/7 dagritme ondersteunende muziek- en beeldprogramma (STVi), inclusief on-demand activiteiten aanbod voor de gezamenlijke huiskamer wordt afgesloten inclusief STV Themabox en BedieningsApp. U heeft bovendien toegang tot uw eigen gebruikersomgeving waarmee u eigen foto's en filmpjes kunt toevoegen (per onderwerp of per bewoner, bijvoorbeeld ter ondersteunung van het levensboek). Een vaste internetverbinding in de huiskamer is een voorwaarde.

Abonnementskosten: vanaf € 59,- per maand (ex. BTW).

De aansluitkosten (eenmalig) zijn afhankelijk van de voorzieningen in de huiskamer. Neem voor een offerte op maat geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer (020) 416 05 03 of vul onderstaand informatieformulier in. Wij nemen dan spoedig contact met u op.


Onderwerp:*
Naam:*
Organisatie:
Locatie / afdeling:
Aantal bewoners:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:*
Email:*
Bericht:*
 
  * Alle velden zijn verplichte invulvelden.
Wij hebben veel vertrouwen in jullie vakmanschap en inzicht in de wensen van ouderen. Dit vertrouwen is geenszins beschaamd, eerder nog verstrekt.
(Hoofd Activiteitenbegeleiding)